Karpov's strategic wins : 1. The making of a champion - Károlyi, Tibor, 1961- (Glasgow : Quality Chess Press, 2011)
Voor de liefhebbers: een boek waarin de eerste matchen van de voormalige wereldkampioen schaken Anatoly Karpov zet na zet uit de doeken gedaan worden en van commentaar worden voorzien. Een 100% puur schaakboek dus.
Keywords: Karpov, Anatolij Evgenʹevic, -- 1951.