Handelingen der Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde te Gent. 10(1911)1/2. - MGO Gent (Gent : Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde, 1911)
Histoire du lien féodal entre la Flandre et la Zélande depuis les origines jusqu'en 1245