De uitvaart van Keizer Karel V te Brugge - Parmentier, R. A. (Remi Armand), 1895-1960 (Brugge : De Plancke, 1930)
Het arrondissement West-Vlaanderen te Yper 1794-1795 - De uitvaart van Keizer Karel V te Brugge - Henri Pulinx, sculteur brugeois 1698-17801 - Het stichtelijk vertaalwerk van Adriaan Van Loo - Documents inédits concernant le prieuré de Nieppe-église - Een keurboek van Moorbeke - Clôture de tabernacle en laiton, en l'église de Saint-Donatien, à Bruges en 1575 - Een proces tegen een griffier van Reninghelst in de XVIII° eeuw - La chaire de vérité de l'église S. Walburga à Bruges - Duinen en Boxley: hoe en wanneer de Duinenabdij hare bezittingen in Engeland verkocht - Een beeldstormer in Zuid-Vlaanderen, 1566
In: Annales de la Société d'émulation de Bruges; 73(1930), pp. 36-73
Keywords: Charles -- V, -- Holy Roman Emperor, -- 1500-1558.