Keizer Karel en Kwa Beth. - Opdebeek, Lode (Lodewijk), 1869-1930 (Antwerpen : Opdebeek L., 1949)
Kwa Beth - De gekroonde laars - De keizerlijke scheepstrekker - Keizer en boer - Keizer voor één dag - Geef door! Keizer Karel, de raap en het veulen - De Ieperse kinderen