De evolutie van de kledij, e.a. - Janssen, P. (Antwerpen : Esso Belgium, 1967)
De evolutie van de kledij - De militaire kledij door de eeuwen in de kunst - Petits métiers - Vezels - De konfektie - Werk- en veiligheidspakken