Erasmus - Augustijn, Cornelis, 1928-2008; Degroote, Gilbert, 1914-1981; Vanden Branden, Jean-Pierre, 1929- (Hasselt : Heideland-Orbis, 1971)
Overeenkomsten en tegenstellingen in de late Middeleeuwen en in het begin van de renaissance - Van de Lof der Zotheid tot Samenspraken - Erasmus kiest de vrouw - De Erasmus en de Reformatie - Wereldburger en Pacifist
Keywords: Erasmus, Desiderius, -- d. 1536.