Pedro de Gante (±1480-1572). - De Ridder, Juliaan H. A. (Mechelen : Vlaams Instituut Voor Amerikanistiek, 1976)
Pedro de Gante en de schriften: Testeriaans schrift, Mexikaanse beeldhandschriften, Techialoyan documenten
In: Handelingen der Maatschappij der Geschiedenis en Oudheidkunde te Gent; 39(1985), pp. 149-172