Een stad en een geslacht : Leuven & Croÿ - Crédit communal de Belgique; Museum Vander Kelen-Mertens.; Duvosquel, Jean-Marie, 1946- (Brussel : Gemeentekrediet van België, 1987)
De albums van hertog Karel van Croÿ - Een hertogdom in Brabant - De celestijnenpriorij - Croÿ en Leuven, nabuurschap, spanning en vriendschap De kunstcollecties van de families Croÿ en Arenberg en hun mecenaat
"Tentoonstelling ... georganiseerd ... in het Museum Vander Kelen-Mertens te Leuven, van 9 mei tot 28 juni 1987"--P. [2].
Spine title: Leuven & Croÿ.
Includes bibliographies.
Keywords: Croy family -- Art collections -- Exhibitions; Croy family -- Portraits -- Exhibitions; Louvain (Belgium) -- History -- Exhibitions; Catalogs; Exhibition catalogs