Handelingen der Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde te Gent. Nieuwe reeks; 61(2007). - MGO Gent (Gent : Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde, 1987)
De 'libertas castrensi operis' van Antwerpen en de Ottogracht te Gent - de romaanse kerk van St-Maria-Leerne: één- of driebeukg? - Wachtebeke en Oost Zeeuws-Vlaanderen - een historisch-geografische benadering - het wisselingsproces van de Gentse schepenen tijdens de 15e eeuw - de kunstenaar in het laat-middeleeuws Gent (I) - organisatie en kunstproductie van de St-Lucasgilde in de 15de eeuw - het heksenproces tegen Arnouldyne van Rechem te Deinze in 1599 - analyse van de gerechtelijke procedure in de Kasselrij Oudburg in de XVIIIde eeuw - Helius d' Huddeghem Emmanuel (Gent, 1762-1838) - over kanunniken en intellectuelen in de M -E - Nnota's bij recente publikatizs aangaande kapittels, prosopografische en dataverwerking - bibliografie van Gent, 1986-1987