De geschiedenis van een Heerlijkheid en van een Geslacht - Potergent, P.; Galicia, Leo; Sauwens, Johan, 1951- (Bilzen : VVV-kantoor Bilzen, 1987)
De burcht en de tempeliers van Jonckholt - Ida van Bolen en haar familie - De eigenaars van Jonckholt