De Azteken en hun beschaving - Gruzinski, Serge, 1949- (Houten : Unieboek, 1992)
Tula, het begin van de geschiedenis - De bouwers van het rijk - De Mexica's veroveren de wereld - Botsing tussen twee werelden - Opbouw van de koloniale staat in de 16de eeuw - De strijd tot overleden