Andreas Vesalius : experiment en onderwijs in de anatomie tijdens de 16de eeuw - Elkhadem, Hossam, 1939-; Heerbrant, Jean-Paul; Wellens-De Donder, Liliane (Brussel : Koninklijke bibliotheek Albert I, 1993)
Experimenten en onderwijs in de anatomie in de 16de eeuw - De geneeskunde voor Vesalius - Zijn studies, zijn werken - De anatomie in de kunst - Zijn opvolgers - Het Collegium Medicum van Brussel - Wetenschappelijke voorwerpen en instrumenten
Tentoonstelling naar aanleiding van de 450e verjaardag van het verschijnen van De humani corporis fabrica van Andreas Vesalius
Keywords: Vesalius, Andreas, -- 1514-1564.; Catalogs; Exhibition catalogs; Anatomy -- Macroscopic, incl comparative; Biographies; History of medicine -- Renaissance -- 1453-1600 ad