Atlas van de wereldgeschiedenis - Haywood, John, 1956-; Black, Jeremy, 1955-; Garwood, Paul (Keulen : Könemann, 1999)
De antieke wereld - De Middeleeuwen - De tijd van de ontdekkingen - De Moderne tijd
Vertaald uit het Engels