Bureaucraten betrapt : historische opstellen - Rietbergen, Peter (Petrus Johannes Antonius Nicolaas), 1950- (Amersfoort : Bekking, 2001)
Cultuur-historische beschouwingen deel 2, 16de eeuw
Includes bibliographical references.
Keywords: Bureaucracy -- History -- Europe; Public administration -- History -- Europe; Complex organizations -- History -- Europe