De beste hoofden te Drongen onder de baronie Nevele. 1740-1767 - Dobbelaere, Michel (Drongen : Heemkundige Kring Dronghine, 2001)
Geschiedenis van het heerlijkrecht op de erfenis van de overleden inwoners - Alfabetische lijst