De erfopvolgers van de graal : de verborgen genealogie van Jezus en zijn koninklijke nazaten - Gardner, Laurence, 1943-2010 (Baarn : Tirion, 2004)
De verborgen genealogie van Jezus en zijn koninklijke nazaten - De oorsprong van de stamboom - Jehova - Geheime codes van het Nieuwe Testament - Aramgeddon - Het dynastieke huwelijk - De afstamming van koning David - De apostelen Jakobus en Johannes, Simon de Ziloot, Judas Iskariot? Taddeuüs, Jakobus en Matteüs, Filippus, Bartolomeus en Thomas - Simon Petrus en Andreas - Priesters en engelen - Golgotha - De opstanding; Verborgen gegevens en de Desposyni - Jozef van Arimathea - De Merovingische tovenaarskoningen - Arthurlegenden - Camelot, Merlijn, Avalon - IMorganna - De Karolingen - Sangréal - De kruisridders - Languedoc - Het huis Stewart - Ketterij en inquisitie - Het huis van de Eenhoorns - De Jakobieten - Bonnie Prince Charlie