Het stadhuis van Gent als representatieve ruimte van centrale en stedelijke macht in de Oostenrijkse Nederlanden (1740-1794). - Willems, Stefaan, 1990- (2012)
Stads- en cultuurgeschiedenis - Economische en politieke krachtlijnen in de 18de eeuw - Openbare werken - Het stadhuis als 'lieu de mémoire' - De materiële cultuur van het stadhuis - Het stadhuis en de politieke cultuur
Master of Arts in de geschiedenis