De ketter en de kerkvorst - Vermeersch, Etienne, 1934-2019; De Ceulaer, Joël, 1964-; Léonard, André-Mutien, 1940- (Amsterdam : De Bezige Bij, 2014)
Over God, kruisweg en hel - Ober Bijbel, slavernij en lijden - Over kerk, celibaat en misbruik - Over tethiek en homoseksualiteit - Over vluchtielingen, oorlog en vrede - Over Islam, diversiteit en neutraliteit - Over overbevolking en anticonceptie - Over geloof, wetenschap en atheïsme - Over verstand, gevoel en geluk - Over liefde, sex en doodgaan