Handelingen der Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde te Gent. Nieuwe reeks; 72(2018). - MGO Gent (Gent : Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde, 2018)
In memoriam Chantal Vancoppennolle (Lambrecht T.). - Marie-Christine Laleman - De Gentse 12de-eeuwse stadsomwalling 'revisited' (Laleman M-C.) - Stratenmakers, infrastructuur, gebuurten en het publiek belang in de laatmiddeleeuws Gent (Coomans J.) - Le Septentrion (1811-1866). Prosopofrafie van een Gentse vrijmetselaarsloge (Van Verdegehem B-F.) - Buitenlandse studenten aan Belgische universiteiten. Het verhaal van Daniel Varoujan (1884-1915) en de RUG (De Meesemaker P., Verburggen C.)