Stambomen (posters). - KKG (S.l. : KKG)
King & Sueens of England, La maison de France, Rois de France-Souverains d'Europe, Spanje, Royalty of England, Genealgoie van het Belgisch Vorstenhuis, Maison de Nassau-Vianden-Orange, Blasons des royaumes principautés d'Europe 1519