De mozaïken van de villa Hercula van Piazza Armerina. - Ciurca, S.; Bologna, G. W. (Piazza Armerina : Nicolo Maltese)
Keizerlijke villa - Casale van de Saracenen - grondbeginselen van de schildertechniek - beschrijving van alle zalen