Concert Noble - Bral, Guido Jan, 1953- (Brussel : Concert Noble, 1990)
De evolutie van de adel - De muziek in de 17° en 18° eeuw - De vereniging 'Concert Noble' - Bouw van een eigen concertzaal - Kroniek van de feestzalen