Emil Cioran : the criticism of the idea of historical progress - Branco, Daniel (Melbourne : Manticore Press, 2019)
De stelling van Emil Cioran is duidelijk: het idee dat er zoiets bestaat als vooruitgang klopt niet, de mens blijft in al die omgevingen en al die tijden gewoon zichzelf en verandert niet.
Keywords: Cioran, E. M., -- 1911-1995.