125 jaar Vrijdenken : een jubileumuitgave - Baars, Jan, 1947-; Constandse, Anton L., 1899-1985 (Rotterdam : De Vrije Gedachte, 1981)
Artikelen over de vrijdenkersvereniging 'De Vrije Gedachte', voorheen 'De Dageraad' geheten
Rotterdam, jubileumuitgave