Het Beeldenrijk : over stralingsangst en ruimteverlangen. - Basjan, Geert (Amsterdam : Raket en Lont, 1985)
Analyse van de moderne symbolische realiteit aan de hand van de films "Paris, Texas", "The day after" en "The right stuff"
Onder auspiciën van de Stichting ter Bevordering van de illegale Wetenschap