...of geweld zal worden gebruikt : repressie in Nederland - Bros, Lisette; Vervest, Marie-José (Nijmegen : de Haktol, 1983)
Bezuiniging op het gebruik van gewelddadige middelen door aktiegroepen en op de relatie met en de groei van de gewelddadigheid van de overheid