Oproepen uit de gevangenis van Segovia. - Coördinatie van autonome groepen in Spanje (Amsterdam : De Lantaarn, 1983)
Teksten van en over de autonomen in Spanje, strijdorganisaties die de na de dood van Franco gevestigde democratie als zodanig weigeren te erkennen