Essays en brieven - Goldman, Emma, 1869-1940 (Bussum : Het Wereldvenster, 1982)
Merendeels aan reeds bestaande, Amerikaanse publikaties ontleende essays en brieven van de in Rusland geboren anarchiste (1869-1940)
Vert. uit het Engels
Keywords: Goldman, Emma, -- 1869-1940.