Daan Goulooze : uit het leven van kommunisten - Harmsen, Ger (Gerrit Jan), 1922-2005 (Nijmegen : SUN, 1967)
Levensbeschrijving van de Nederlandse communist, die tijdens de Tweede Wereldoorlog een grote rol in de illegaliteit heeft gespeeld.
Met lit. opg.
Keywords: Goulooze, Daan, -- 1901-1965.; Biographies; Communism -- 20th century -- Netherlands