Ik ben een werktuig van niets en niemand - Jacobs, Pszisko, 1917-1999 (Rotterdam : De Vrije Gedachte, 1987)
Brochure over het leven en hoofdwerk van de 19e eeuwse denker en anarchist Max Stirner.
Keywords: Stirner, Max, -- 1806-1856.