Bunker in Bunkerbuit. : de plannen die de oorlog mogelijk maken. - Onkruit Amsterdam (Amsterdam : Bluf, 1983)
Keuze uit documenten, ontvreemd uit twee commandobunkers in Noordwijk en Katwijk in april 1983