Erich Wichman 1890-1929 : tussen idealisme en rancune - van Burkom, Frans, 1944-; Mulder, Hans, 1945-2012 (Utrecht : Centraal Museum, 1983)
Bevat artikelen over het werk van de Nederlandse schilder en pamflettenschrijver
Keywords: Wichman, Erich, -- 1890-1929.