Thoughts of a philosophical fighter pilot - Stockdale, James B., 1923-2005 (Stanford, Calif. : Hoover Institution Press, 1995)
In deze bundeling van essays en redevoeringen blikt admiraal James B. Stockdale terug op zijn 7 1/2 jaar gevangenschap in Noord-Vietnam en wat dit allemaal gedaan heeft met zijn karakter, integriteit, leiderschap, geloof en ethiek.
Includes bibliographical references.
Keywords: Stockdale, James B; United States. -- Navy -- Biography; Air pilots, Military -- United States -- Biography; Vietnam War, 1961-1975 -- Personal narratives, American