The conspiracy against the human race : a contrivance of horror - Ligotti, Thomas, 1953- (New York : Hippocampus Press, 2010)
Voor auteur Ligotti is het duidelijk: onze grootste nachtmerries beleven we niet in onze dromen ... maar maken we echt mee. Het leven, waar we zelf niet om gevraagd hebben, is niet altijd een pretje, integendeel.