Musée de la Fontaine et de l'eau, Genval. (Genval : s.n.)
Uitgebreide documentatiemap omtrent Musée de la Fontaine (…)
[DOCUMENTATIEMAP].
Industrieel erfgoed: Waals-Brabant (rubricering Patrick Viaene)