Vrij en onkwetsbaar : verzameld werk - Epictetus, ca. 60-ca. 138; Boter, Gerard; Brouwer, Rob (Amsterdam : Polak & Van Gennep, 2020)
Alle teksten en tekstfragmenten van de Griekse filosoof (ca. 50-ca. 138 na Chr.), met een inleiding over het denken van de Stoa