All gall is divided : the aphorisms of E.M. Cioran - Cioran, Emile Michel, 1911-1995; Howard, Richard, 1929-2022; Thacker, Eugene (New York : Arcade Publishing, 2019)
E.M. Cioran wordt gezien als een leerling van Nietzsche: dit boek bundelt een grote hoeveelheid uitspraken van Cioran.