The new gods - Cioran, Emile Michel, 1911-1995; Howard, Richard, 1929-2022 (Chicago : The University of Chicago Press, 2013)
Cioran stelt in dit boek dat de mens blijft zoeken naar "een god" ... uit angst voor de dood.
Keywords: Creation; Good and evil; Suicide; Theological anthropology