Ivan the terrible - Bobrick, Benson (Edinburgh : Canongate Publishing, 1990)
Auteur Benson Bobrick vertelt ons in dit werk het verhaal van tsaar Ivan IV, gekend onder de naam Ivan de Verschrikkelijke.
Keywords: Ivan IV, -- Czar of Russia, -- 1530-1584.