The ego tunnel : the science of the mind and the myth of the self - Metzinger, Thomas, 1958- (New York : Basic Books, 2010)
Filosoof Metzinger stelt zich in dit boek de vraag of het wel een goede zaak is dat de wetenschap onze geest kan beïnvloeden en/of controleren.