Karpov's strategic wins : 2. The prime years. - Karolyi, Tabor (Glasgow : Quality Chess Press, 2011)
Een dik boek voor de echte schaakliefhebber: de illustraties in dit boek zijn geen foto's van een zegevierende Karpov ... maar allemaal gespeelde matchen die zet na zet uitgetekend worden en becommentarieerd worden. Verder krijen we bijvoorbeeld ook nog de statistieken mee en de lijst van de gespeelde matchen. Voor de die hard fans dus.
Keywords: Karpov, Anatolij Evgenʹevic, -- 1951.