Kaputt - Malaparte, Curzio, 1898-1957; Folingo, Cesare; Hofstadter, Dan (New York : New York Review Books, 2005)
In dit boek beschrijft oorlogscorrespondent Malaparte ons een Europa in ontbinding tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Translation from Italian.
Keywords: Malaparte, Curzio, -- 1898-1957.; World War, 1939-1945 -- Personal narratives, Italian; World War, 1939-1945 -- Europe, Eastern; War correspondents -- Italy -- Biography