Angst voor de winter : Jan Arends, leven en werk - Keuning, Nico, 1952- (Amsterdam : De Bezige Bij/Lebowski Publishers, 2014)
Een biografie van de Nederlandse dichter Jan Arends.
1st edition: Amsterdam : De Bezige Bij, 2003.
Keywords: Arends, Jan, -- 1925-1974.; Authors, Dutch -- 20th century -- Biography