The mission, the men and me : lessons from a former delta force commander - Blaber, Pete (New York : Dutton Caliber, 2017)
Pete Blaber, voormalig gevechtspiloot, geef ons in dit boek enkele lessen mee die van nut kunnen zijn in het dagelijkse leven, het bedrijfsleven, ... De drie woorden uit de titel zijn de sleutelwoorden waar het om draait: doel, team en jezelf.