La chambre du regard : dix écritures. - Emmanuel, François, 1952-; Club Antonin Artaud (Brussels, Belgium); Club André Baillon (Liège, Belgium); Club Théo Van Gogh (Charleroi, Belgium) (Brussel : La Lettre Volée, 2003)
Tien artiesten tonen ons via hun werk het beeld van een gekwetst persoon, tien auteurs schrijven een tekst bij dit werk.