The awakening of the forgotten - Jankovics, Timea (Trakaï : International Theater Festival Trans Missions, 2020)
Fotoboek van de theatervoorstelling "The awakening of the forgotten" van kunstenares Timea Jackovics die op 15 september 2020 doorging op het International Theater Festival Trans Missions in de Litouwse stad Trakaï.