Grenier asile de Clermont. - Jankovics, Timea (S.l. : s.n.)
Fotoboek van Timea Jankovics, foto's genomen op een zolder in Clermont. Rekken vol koffers, pakketten, kisten en dozen, alles onder een dikke laag stof, met daarin de spullen van vluchtelingen. Heel confronterend, Jankovics doet ook enkele koffers open en toont ons de inhoud, de dingen die belangrijk genoeg waren om mee te nemen, mee te dragen: een bijbel en kruisbeeld, een pistool, een speelgoedboot, kledij, papieren, naaigerei, ondergoed, familiefoto's, ... Het leven van een vluchteling, op een heel harde manier aan je getoond.