Compendium : Lundbeck uw partner in psychiatrie - Bedoret, J.; Pelc, Isy (Vilvoorde : Lubeck)
Een compendium van het farmaceutisch bedrijf Lundbeck: een woordje uitleg bij de firma, een opsomming van de verschillende ziektepatronen in de psychiatrie en vervolgens een overzicht van alle medicijnen die de firma produceert, met een uitvoerige uitleg over eigenschappen, samenstelling, ...