The living museum : NY, Switzerland, Netherlands, Korea. - Art Museum Versi (New York : Art Museum Versi, 2016)
Een overzicht van een tentoonstelling op vier verschillende locaties (New York, Zwitserland, Nederland en Korea) die ons kennis laat maken met het werk van mensen uit de psychiatrie: tekeningen, schilderijen, sculpturen, textiel, installaties, ...