Gleich aber anders : Kunst im Blick der Outsider Art. - Galerie Geyso 20 (Braunschweig : Galerie Geyso 20, 2018)
Galerie Geyso 20 biedt outsiders de kans hun creativiteit uit te leven. Dit werkje is de catalogus die deel uitmaakte van de gelijknamige tentoonstelling. De kunstenaars lieten zich voor deze werken inspireren door grote werken uit de kunstgeschiedenis: zo laat Rohullah Kazimi zich bijvoorbeeld inspireren door de harem van Jean Auguste Ingres.